Yleinen
19.5.2013

Bloggaaminen

Bloggaaminen

Aloitin bloggaamisen viime vuoden marraskuussa siskoni yllytyksestä. Keskustelin asiasta Johnnyn kanssa ja hänestä bloggaaminen oli hyvä idea. Blogin nimeä pohdin pitkään ja lopulta valitsin tämän nimen, jotta lukijat kiinnostuisivat blogistani. Toinen nimivaihtoehto oli Elämää Amalian kanssa, mutta se ei kerro blogistani lukijoille juuri mitään.

Pidin pitkään Amalian sairautta salassa muilta, vain lähipiiri tiesi tuliluomen voivan aiheuttaa vakavia seurauksia. Minusta se ei kuulunut kenellekään ja ehkäpä en ollut itsekään vielä päässyt asian kanssa sinuiksi. En vielä tänä päivänäkään ala selittää uteliaille ihmisille esimerkiksi kaupan jonossa sen tarkemmin Sturge-Weber oireyhtymästä vaan kerron Amalian kasvoissa olevan luomen olevan vain syntymämerkki. Vaikka Amalian sairaus on blogin kautta monien ihmisten tiedossa, en halua kuitenkaan alkaa selittää sairaudesta ihan tuiki tuntemattomille ihmisille. Minusta on kuitenkin mukavaa kun ihmiset rohkenevat ihmetellä Amalian kasvoissa näkyvää luomea eikä se haittaa ollenkaan. Mielummin kysyvät kuin jäävät itsekseen ihmettelemään tai tuijottelemaan suu auki.

Bloggaamisen kautta olen löytänyt vertaistukea sekä saanut muuta tukea Teiltä kaikilta ihanilta kommentoijilta. Sydäntäni lämmittää joka kerta kun lukijat kehuvat Amaliaa suloiseksi ja kauniiksi. Blogin kautta olen saanut mahtavia kommentteja. Te lukijat annatte hyviä vinkkejä ja ihanaa kannustusta. Aloittaessani bloggaamista lähipiiri yritti sanoa, että muista ettet pahoita mieltäsi loukkaavista kommenteista. Minun ei ole tarvinnut pahoittaa mieltäni kuin yhden kerran, sillä inhottavia kommentteja ei ole tullut enempää. Ikinä Amaliasta ei ole kukaan kirjoittanut mitään ilkeää ja se on tärkeintä.

Julkistin linkin blogiini Facebookissa ja sitä kautta sain ensimmäisiä lukijoita. Kaksplussan kilpailun myötä blogiini liittyi paljon lisää lukijoita. Olen erittäin tyytyväinen blogini kävijämääriin ja yritänkin aina postata mahdollisimman usein ja kattavasti, jotta lukijoiden mielenkiinto blogia kohtaan pysyisi. Aina ei ihan joka päivä ole aikaa postata siitä pitää huolen Amalia. Yritän laittaa tekstin lisäksi paljon kuvia piristykseksi vaikka Amalia alkaa olla päivä päivältä hankalampi kuvattava, sillä vauhtia riittää joskus liiaksikin.

_1IMG_9255

Mä tässä rauhassa istuskelen ja katon kun äiti laittaa ruokaa2_IMG_9254

Muutama sekunti ja kauhee vauhti päällä 3_IMG_9246

Gangnam style on uusin lemppari 4_IMG_9249

5_IMG_9257

Tuholainen Nuuskun tavaroiden kimpussa 6_IMG_9276Amalia ”juo” vettä

7_IMG_9278

Räkä/likanokka ottaa vedet suuhun ja sylkee pois 8_IMG_9280

Tää on niin kivaa

Perustin blogin sillä mielellä, että samankaltaiset perheet löytäisivät sen. Me emme löytäneet Amalian syntymän jälkeen kuin sydäntäsärkevää tietoa sairaudesta. Toki Amalian sairauden tilanne on tällä hetkellä erittäin hyvä ja tämä onkin vain yhden Sturge-Weberiä sairastavan tarina. Blogissa kerron Amalian sairauden lisäksi meidän perheen arjesta, iloista ja suruista. Kerron elämästä 1-vuotiaan vauhdikkaan lapsen, laiskan koiran ja koomisen miehen kanssa. Itse olen siivous-ja sisustushullu, rakastan vaatteita ja ulkonäköön liittyviä asioita, olen tulisieluinen kunnon emäntä ja puolustan ja pidän perheestäni huolta kynsin ja hampain. Meidän elämästä ei huutoa ja hauskoja tilanteita puutu ja äitini sanoikin jo ties monennen kerran, että meistä neljästä saisi tehtyä hyvää komediaa.

9_kuva4

Jekut mielessä 10_IMG_4156

Nuusku laiskottelee vaikka pupunkorvat päässä 11_IMG_3842

Tom Hanks autiolla saarella 12_IMG_3957

Muodonmuutos 13_IMG_9259

Sunnuntai sisustusta 14_IMG_9259

15_IMG_9263

16_IMG_9265

Enkeli suojelee 17_IMG_9268

Tuokoon jokainen päivä ilon tullessaan 18_IMG_9270

Kirjakerhosta tulleita pahvisia julisteita 19_IMG_9275

Amalian serkut Eemi ja Iida ja itse Amalia

Alkakaa siis lukea Te uudet Kaksplussan kautta meidät löytäneet, kommentoikaa innolla ja jääkäähän toki meitä seuraamaan<3

Vanhoille lukijoille tiedoksi: jos kaikki menee aikataulussa niin huomenna blogini siirtyy Kaksplussan sivuille. Osoitteen annan teille heti kun saan sen. Ihanaa sunnuntai-iltaa muruset<3

20_IMG_9242

Päiväunilta juuri herännyt 21_IMG_9244

22_IMG_9245

Kommentit

Tuli postaus toive mieleen, kun Amalian vauva-aika jo ohi, niin olisi kiva kuulla mitkä vauvan tarvikkeet olivat hyviä, mitkä mielestäsi ei niin tarpeellisia ja mitä jäit kaipaamaan, mutta ei tullut hankittua?

Hyvä idea, varmasti toteutan 🙂

Elämäniloinen Amalia! Miten oletkin saanut vangittua kuviin ”jekut mielessä” – ”jee- tää on kivaa” – fiilikset. Ihana!

Eikö olekin 🙂

Jee nyt tää näkyy täällä, mummi odottaa uusia postauksia innolla =)

🙂

Tietenkin tullaan tänne uuteenkin osotteeseen seurailemaan! 🙂

Ihanaa 🙂

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.