Yleinen
3.8.2013

Beatiful body haaste

Beatiful body haaste

Päätin kantaa korteni kekoon tässä asiassa ja vastata haasteeseen. Kyseessä on haaste, jossa äidin tulee kertoa pieni tarina kuvan kera. Tässä siis minun tarinani.

Olen aina ollut pienikokoinen, mutta raskaana lihoin 20 kiloa. Vartaloni muuttui kovasti raskauden aikana niin kuin jokaisella, silti en koskaan hävennyt raskauden aikaista vartaloani vaan kannoin ruhoani ylpeänä ja rakastin vatsaani yli kaiken. Raskauden aikana rinnat kasvoivat kovasti kuten myös peppu ja kaikki muu. Raskausarpien kanssa olin hyvin onnellisessa asemassa, sillä ainoa paikka mihin arvet ilmestyivät oli takapuoleni. Muistan aina kun menimme Johnnyn kanssa saunan jälkeen suihkuhuoneeseen ja Johnny kysyi minulta mitä pepussani oikein on. Yritin kurkkia taaksepäin ja arvelin, että olin saanut painaumia saunassa istuessani. Aloimme tietysti tutkailla peppuani tarkemmin ja tajusin, että olin saanut ensimmäiset raskausarvet. Minua tämä ei haitannut ja nauroimme Johnnyn kanssa yhdessä tiikeripyllylleni. Enempää raskausarpia ei kehooni ilmestynyt vaikka rasvasin ihoani yhden ainoan kerran raskaana ollessani.

Synnytyksen jälkeen kiloja lähti ihan kivasti, mutta paljon myös jäi. Sain vartaloni helposti entiselleen, sillä Amalia nukkui pitkään vain liikkuvissa vaunuissa. Imetin Amaliaa yli vuoden ikäiseksi ja miltei puolet tästä ajasta vain toisella rinnalla, joten voitte varmasti kuvitella, että olen hieman eri paria edelleen, mutta ei se minua haittaa.

Amalian saannin jälkeen vartaloni ei siis juuri muuttunut lukuunottamatta rintoja ja peppuviiruja ja niistäkin huolimatta kannan vartaloani ja itseäni edelleen ylpeänä enkä yhtään häpeillen. Tunnen itseni edelleen kauniiksi ja seksikkääksi, ainakin niinä päivinä kun jaksan vähän enemmän ehostaa.

Olkaa siskot ylpeitä itsestänne, älkääkä verratko toisianne muihin, sillä jokainen on omanlaisensa. <3

IMG_1344

IMG_1348

Avainsanat

Kommentit

Kyllä tuollaisella vartalolla kehtaa tosi hyvin mennä rannalle(siis kesällä). Kateellinen olen,,,

johanna

No kiitoksia vain 🙂

Mitä? sähän näytät hyvältä.
Just sopiva suomalainen nainen, nam.

johanna

Hahhaaa, kiitti Miäs 🙂

Minusta hänellä on kaunis vartalo. Ei yhtään mitään vikaa.Passaa mennä uimarannallekkin.

johanna

Hih, kiitos kovasti. Pianhan sitä rannalla ollaan kun viikon päästä lähdemme häämatkalle 🙂

wow, mikä miss maailma! 🙂

Hahahaa..ei nyt ihan 😉

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.