Yleinen
4.2.2017

Amalian upea syntymäpäivälahja!

Amalian upea syntymäpäivälahja!

Amaliaa juhlittiin kahdesti, sillä kaverisynttäreiden lisäksi järjestimme myös sukulaisjuhlat! Amalialla on mennyt totaalisesti mekkovaihe ohi ja mieluiten neiti pukeutuu t-paitaan ja legginseihin. Synttäriaamuna tyttö oli heti hieno mekko päällä, mutta lopulta vaihtoi yllättäen juhlavaatteet paituliin ja leggareihin. No mikäs siinä, ihan rennot juhlat meillä aina on!

Synttäriaamuna Amalia sai perheeltään isoja haleja ja pusuja heti herättyään sekä tietysti iloisen onnittelulaulun. Lahja odotti leikkihuoneessa ja sinne ampaistiin sitten tietysti heti seuraavaksi.

Paljon onnea rakas sisko!!

Syntymäpäivälahja odottaa..

Oooo mitä täällä on..?

Iiihana!!

Barbietalo!

Amalia toivoi barbietaloa kovasti jo joululahjaksi ja yllätys olikin sitten hyvin mieluinen. Vielä edellisenä iltana Amalia pohti, että tuskin hän saa barbietaloa, kun ei meillä ole varmasti varaa siihen. Uskomme kuitenkin tämän olevan hintansa väärti ja varmasti sillä tullaan leikkimään pitkään kivoja barbieleikkejä. Itse ainakin leikin aikoinaan pitkälle lähes nuoruuteen asti.

Synttärisankari!

Lahjojen availua, mutta mitä tekee Milo..ei kai vaan yritä kurkkia vieraiden hameiden alle.. 😉

Juhlissa tarjoilimme kakun sijaan erilaisia jätskejä kastikkeiden ja strösseleiden kera. Tarjolla oli myös mokkapaloja, keksejä, suolatikkuja sekä jauheliha- ja kinkkupiirakkaa. Nyt kun kakkua ei ollut, niin tuli jotenkin sellainen olo, että tarjottavia olisi ollut kauhean vähän, mutta ei vieraat olleet sitä mieltä ja meidän suvuissa kyllä kehdataan sanoa suoraan!

Synttärikakku!

Amaliaa taisi vähän jänskättää puhallus..

Iida serkku vähän jelppi!

Melkoisen kivoja nämä juhlat aina ovat, vaikka johan tässä on jo juhlittu, kun lasten syntymäpäivät ovat niin lähekkäin ja vielä joulu ja uusivuosikin samaan syssyyn. Äitikin vanheni joulukuussa ja huomenna isi täyttää jo 32-vuotta!!

Mukavaa viikonloppua murut <3

Avainsanat

Kommentit

Onnea paljon Amalialle. 🙂
Ihana seurata teidän kuulumisia, eteenkin kun meidän tytöt ovat samanikäisiä. Meillä syksyllä on 5v juhlat.

Johanna

Amalia kiittää <3 Kiitos kauniista sanoistasi <3 On se hienoa sitten, kun täyttää koko käden 🙂

Varmasti tulee pitkään käyttämään! Minulla oli pienenä semmoinen pieni nukketalo jolla leikin (en tosin barbeilla kun olin enemmän littles petshop tyttö) pitkään ja joskus se innostus meni pois mutta tuli takaisin noin 10-vuotiaana. Koin nukketalon hieman pieneksi, ja selailin nukketalokirjaa (semmoinen jossa on nukketaloharrastajien nukketaloja eli ei mitään varsinaisia lasten nukketaloja) ja ihan innoissani haaveilin semmoisesta. No sitten jouluna sain valtavan kokoisen nukketalon johon sisustin erilaisille perheille koteja ja leikin pitkään. Pois se meni vasta, kun täytin 15-vuotta ja tuolloinkin lahjoitettiin se vähävaraisemmalle perheelle 🙂 Pitkäikäisiä ne on

Johanna

Oih ihana kommentti, kiitos kun kerroit 🙂 Ihania leikkihetkiä sulla ollut <3

Aivan ihana tuo Barbietalo! Mulla oli pienenä barbitalona sellainen avohyllykkö, ja muistan että leikin vielä 11-vuotiaana sillä 🙂

Johanna

Jep mä leikin kans pitkään 🙂 Meillä oli myös barbietalo, sellanen muovinen ja sillä kyllä leikin tosi paljon!

Kylläpäs Amalia sai ihanan lahjan, voi että miten riemuissani olisin itse ollut tuollaisen tapaisesta pienenä 🙂 Ja ihanilta vaikuttivat myös teidän juhlatarjottavat, ei se kakku ole ollenkaan pakollinen!

Johanna

Arvaa vaan hypistelinkö tohkeissani, kun edellisenä iltana Johnnyn kanssa koottiin talo <3 Eihän se olekaan ja ainakin lapsille maistui jäde varmasti paremmin 🙂

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.