Yleinen
7.5.2013

Amalian 1-vuotiskuvia

Amalian 1-vuotiskuvia

Kommentit

Aivan ihana tyttö sinulla <3 säteilevän suloinen hymy hänellä!

johanna

Voi kiitos enppu <3

Mitä kuvaus maksoi?

Ystävähinnalla saimme kuvauksen 🙂

Lueskelin blogiasi lisää ja on aivan ihana tytteli ja suloinen ja iloinen. Ihana nähdä teidät iloisina ja amalin pirteänä kuvissa, aivan aitona itsenä. Toivottavasti pysyy myös sellaisena pirteänä ja iloisena. Kyselisin vielä että onko mahdollista vaihtaa kuulumisia ihan yksityisesti.. sillä sairastan itsekkin kyseistä sairautta ja olen jo aikuinen pienen terveen pojan äiti ja haluaisin kertoa mitä kaikkea voi olla odotettavissa.. iloista ja mukavaa kesää kokoperheelle. Onneksi lääketiede on harpannut ison askeleeen minunsyntymästäni.

Laitoinkin jo aiempaan kommentointiisi s-postini, mutta tässä se uudestaan: johanna.sjogren@suomi24.fi
Ihanaa saada vaihtaa ajatuksia:) Mukavaa kuulla, että sinulla on lapsi<3
Iloista ja ihanaa kesää teillekin!

Voiko noin kaunista lasta ollakaan? Ihan sydän sulaa! <3

Löysin blogisi ihan sattumalta ja jäin koukkuun. Mukava lukea tekemisistänne ja Amalian kasvusta (minun silmissäni hän on kasvanut vuoden kahdessa päivässä :D). Odotan itse esikoistani ja voin vaan toivoa, että minua siunattaisiin yhtä suloisella ja reippaalla lapsella. 🙂

Voi kiitoksia kovasti ja jää ihmeessä seuraamaan<3

Erittäin kaunis ja iloinen lapsi <3 Oikea ilopilleri 🙂

Voi hitsi, miten ihania kuvia! Etenkin nuo muutamat lämmittää mieltä, juuri tuollaiset missä tyttö näyttää itsekkin nauttivan mallina olosta 😉 Suloinen tyttö. Ja kuinka hurjasti hän onkaan kasvanut siitä, kun blogin kirjoittamisen aloitit.

Hei Johanna! Oon seuraillut sun blogia pitkään ja nyt oli ihan pakko lähettää sulle pieni kommentti. Siis sulla on niin ihana tytär! 🙂 Niin ihanat silmät ja muutenkin aivan ihana pikku neiti sulla on kyllä! Että tosi mukava seurata sun elämää teksties myötä ja sun julkaisemat kuvatkin ovat ihania. Usein postaat monta eri kuvaa samasta tilanteesta, ja kaikki ne yhdessä jotenkin muodostaa tarinan mulle. Yks kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, ja mun mielestä tosi kiva kun laitat niitä.

Kuitenkin, halusin vaan sanoa että noi kuvatkin on tosi onnistuneita! Neljäs ja kuudes kuva on mun lemppareita. Ihan kuin Amalia teeskentelis tollasen ison hymyn mutta kyllä se taitaa olla ihan sen oma hassu hymy?

Hyvää kevään jatkoa teille sinne! 🙂

Kiitos paljon, kiva jos tykkäät!:)Hymy näyttääkin varmasti vähän teeskennellyltä, mutta on tuo vaan tuon prinsessan oma hassu hymy:)

Ihanaa kevään jatkoa sinullekin!

Ihaaaaanat kuvat Amaliasta!!! 🙂 <3 Tosi onnistuneet kuvat on. Miten sää oot saanu noi kuvat yksittäin? 🙂 Me saatii Kamera keskuksesta semmonen iso kuva missä on kaikki kuvat ihan pienenä. 🙂

Kiitos!:)Tilasin nuo kaikki kuvat kun en osannut päättää vain kolmea;)

voi ei miten yli suloinen tyttö!! yksi tännekkin kiitos 🙂 <3

’Tässä minä pieni Amalia poseeraan niiin suloisena ihanassa mekossani, pienenpieni nomination- koru kädessä.’ AWWW voiko enää sulosempaa näkyä olla! Kyllä on onnistuneita otoksia 🙂 <3

hänhän oikein tykkää olla kameran edessä :)! Sulonen ilmestys:)

Ekalla kuvauskerralla oli toinen ääni kellossa, mutta kai se nyt alkaa hymyilyttää kun äiti kurkkii nurkan takaa kulho päässä ja ilveilee;)

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.