Yleinen
9.9.2016

Amalia

Amalia

Amalia äidin ihana tyttö! Amalia on nyt reilu 4,5-vuotias ja käy kaksi kertaa viikossa kerhossa ja viettää paljon aikaa ystäviensä kanssa. Amalialla on paljon ystäviä ja tietysti se tärkein eli Iida serkku, joka on kuin sisko Amalialle.

Amalia

Amalia on ollut pikkuisesta asti kova puhumaan ja pulputtaminen jatkuu edelleen. Luojan kiitos pikkuveli Milo on hiljainen kaveri 😉

Amalia rakastaa leikkimistä ja kehittelee hienoja leikkejä omasta päästään. Amalialla on mieletön mielikuvitus ja ihan mainiot jutut. Amalia rakastaa hassuttelua ja siitähän me tykkäämme koko perhe. Voi kun joku näkisi meidät yhdessä, kun joka päivä jotain hömpötämme. Välillä mietin mitä naapurit meistä oikein ajattelevat jos näkevät ikkunoista, kun olohuoneessa joraamme armotta koko perhe pehmolelut paitojemme sisällä!

Isi ja Amalia

Amalian kanssa käymme ihania keskusteluja joka ilta neidin käydessä yöpuulle. Rakastan tätä hetkeä ja sitä, kun rakas tyttäreni nukahtaa ja saan vain hetken tuijottaa hänen kauniita nukkuvia kasvoja.

Amalia

Amalia rakastaa olla sylissä ja olen pitänyt aina lapsia paljon lähelläni. Meillä halitaan ja pussataan hirmuisesti sekä muuten vain silitellään. Kehutaan paljon ja ollaan aika rentoja vanhempia lapsille. Toki meillä pidetään myös kuria ja välillä huudetaan niin, että ”ikkunat helisee”.

Joka päivä saan nauraa kippurassa Amalian hauskoille jutuille ja ihmetellä miten ihana persoona hän on. Amalia on valoisa, kaunis, herkkä, puhelias, hauska ja empaattinen tytöntyllerö, jota rakastan aivan suunnattoman paljon!

Amalia

Avainsanat

Kommentit

Ihana Amalia mussukka ja teidän koko perhe! Hassuttelu on niin huippua, etenkin perheen kesken. Itselläkin on lämpimät muistot oman isän hassuttelusta, samaten omat aikuiset tyttöni muistelevat naurusuin etenkin meidän vanhempien höpsöttelyä silloin kun he olivat pieniä. Kunnon naurusessiot nollaavat hyvin ne ikkunoita helisyttävät huutomyrskytkin 🙂

Johanna

Ihana Eija, kiitos kommentistasi <3 <3 Ihanaa hassuttelua sielläkin ollut 🙂 <3

Ihana Amalia! Tulee aina niin hyvä mieli näistä sinun postauksista. Amalia vaikuttaa todella iloisella tytöltä ja hänellä on mainioita juttuja! Ihanaa syksyä koko perheelle!

Johanna

Kiitos ihana Minttu kauniista sanoistasi <3 <3 Ja ihanaa syksyä myös sinne <3

Kiitos Johanna hauskoista kirjoituksista kuin myös monista kuvista. Kävin itsekin aasin varsaa katsomassa.
Kaikkea hyvää syksyyn ja antoisaa loppuvuotta!

Lämpimin terveisin, Anja

Johanna

Kiitos samoin ja ihana, kun pitkästä aikaa kommentoit <3 🙂

:-)suloinen Amalia. Vois tulla meidän tyttöjen kans toimeen 5 ja 7-v. Mietin väliin miten ihmeessä voivat keksiä kaikkea..että mielikuvitusta riittää;-)

Johanna

Kiitos ja ihan varmasti tulisivat 🙂 <3

Ihana postaus!

Johanna

Kiitos 💖

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.