Yleinen
27.12.2012

Alennusmyynneillä

Alennusmyynneillä

Tänä aamuna Amalia istui meidän välissä pirteänä puoli seitsemältä. Yritin laittaa häntä makaamaan, mutta Amalia ei ollut väsynyt. Toisinkuin me muut. Makoilimme sängyssä melkein tunnin kunnes Amalialla alkoi palamaan päreet. Ei auttanut kuin nousta ja aloittaa aamutoimet. Ensin imetys, jonka jälkeen potalle pissalle ja kakalle.

Olen Amaliasta todella ylpeä kun hän osaa pottaan niin hienosti tehdä tarpeitaan. Joka aamu sinne tulee pissa ja kakka. Amalia käy potalla myös aina ruokailun jälkeen ja ennen vaipanvaihtoa. Useimmiten pottaan tulee pissa. Hän selvästi ymmärtää mikä potan tarkoitus on kun hänet siihen istumaan laittaa. Aloitin potalle laiton jo Amalian ollessa 7 kuukautta vanha.

Johnny halusi tehdä Amalialle aamupesut. Valitsin Amalialle vaatteet valmiiksi hoitopöydälle ja laitoin silmätipat. Käytän vielä hoitopöytää, koska siinä on hyvä vaihtaa vaippa ja vaatteet niin säästyy oma selkä. Päivisin tulee usein käytettyä housuvaippaa, koska se on helppo vaihtaa missä vain. Myös silmätippojen laitto sujuu näppärästi hoitopöydällä. Siinä on hyvä valaistus eikä Amalia pääse karkuun.

Amalian ollessa valmis Johnny lähti Nuuskun kanssa aamulenkille. Minä jatkoin meikkailua Amalian leikkiessä. Ennen Johnnyn tuloa kotiin ehdin syöttää Amalialle aamupuuron ja vähän lisäksi vielä hedelmäsosetta. Niinpä olimme valmiita lähtemään kohti Selloa.

Rakastan shoppailua. Ennen Amalian syntymää kävimme usein Johnnyn kanssa ostoksilla Helsingin keskustassa tai jossain kauppakeskuksessa. Raskaana ei tullut paljon käytyä, koska paisuin lähes 20 kiloa niin en halunnut tuhlata rahaa vaatteisiin joita en tulisi kauaa käyttämään. Amalian synnyttyä olemme käyneet ostoksilla lähes aina kun on ollut Amalian Silmälääkäri tai joku muu sairaalakäynti. Useimmiten tulee ostettua vain Amalialle vaatteita.

Tänään olimme päättäneet Johnnyn kanssa, että tuhlaamme molemmat omat joululahjaksi saamamme rahat omiin vaatteisiimme ja Amalialle ostaisin Amalian saamilla rahoilla vaatteita. Olimme Sellossa jo puoli kymmeneltä. Parkkihalli oli vielä autio, joten saimme automme parkkiin sisäänkäynnin lähelle. Olin valmistautunut, että siellä on meidän lisäksi monen monta muutakin shoppaajaa mutta toisin oli. Siellä oli todella rauhallista. Aluksi Johnny kierteli Amalian kanssa ja minä kuljin yksin. Sitten vaihdoimme.

Minä löysin paljon vaatteita joka kaupasta missä kävin. Tällä kertaa Johnny yllätti ja löysi hänkin vaatteita. Hän osti kauluspaitoja, farkut ja talvitakin. Minä ostin myös takin, paljon neuleita, kahdet housut, mekkoja ja kengät. Amalia sai farkut henkseleillä, paitoja, bodyn, sukkahousuja, mekon, hatun ja shortsit.

Siinä kaikki ostokset

Yhdentoista jälkeen pidimme ruokatauon. Menimme Chicosiin syömään. Amalia tietysti ruokaili ensin, hänellä tunnetusti oli heti ruokapurkin nähtyään huutava nälkä. Chicosissa tilaamamme ruuat tulivat hetkessä. Tilasin alkuruuaksi mozzarellatikkuja ja Johnny tilasi todella tulisia katkarapujalopenoja. Minä otin pääruuaksi kanaa lohkoperunoilla ja sinihomejuustokastiketta. Johnny valitsi pekonihampurilaisen, johon kuului lisäksi lohkoperunoita. Ruuat maistuivat hyvin. Amalia antoi meidän syödä rauhassa kunhan hänellä oli koko ajan maissinaksuja syötäväksi.

Chicosissa

Naksun syöntiä

Ruokailun jälkeen kävimme vielä muutamassa liikkeessä. Lopuksi Amalia pääsi auton kyytiin, joka heilui kun sinne laittoi euron kolikon. Neiti on selvästi aikamoinen rämäpää, nousi heiluvassa autossa seisomaan ja kiljui niin, että ohikävelevä mummo katsoi häntä tuimasti.

Auton kyydissä

Kotiin lähdimme yhden aikaan ja parkkihallissa oli täysi kaaos silloin. Olimme tyytyväisiä, että lähdimme ajoissa aamulla matkaan.

Toinen nukkuu niin sikeästi kotimatkalla

Kotona Amalian syötyä välipalan aloitimme Johnnyn kanssa muotinäytöksen. Johnnyn kaikki vaatteet olivat kivoja, mutta yksi paita oli ylitse muiden. Se oli farkkupaita, jollaista isäni käytti aina halutessaan näyttää fiiniltä. En voinut pidättää naurua, niin se vanha muoti palaa takaisin. Johnny inhosi minun ostamiani kenkiä, hän haukkui niitä Lady Gaga kengiksi. Myöskään hän ei pitänyt takista, jonka ostin. Ja kahta mekkoa hän myös ihmetteli, ostaa nyt talvella mekkoja. Miehet ei vaan ymmärrä naisia.

Äitini ja siskoni lapsiensa kanssa tulivat vielä meille kun Johnny lähti pikkuveljeni kanssa leffaan katsomaan Hobittia. Lapset leikkivät kovasti. Eemi oli ihan intona kun Johnny antoi hänelle hänen vanhan pyssyn ja myös toisen pyssyn, jonka löysimme meidän pihan roskiksesta. Pyssyihin ei ollut tytöillä asiaa koskea. Siskoni toi mukanaan leipomiaan todella hyviä pullia.

Täti laittoi Amalian lelukoriin

Ihan intona

Kun he lähtivät koteihinsa, keräsin osan Amalian leluista toiseen lelukoriin, joka menee yläkertaan hänen huoneeseensa. Amalian laitoin nukkumaan vähän ennen kuin Johnny tuli kotiin elokuvista. Johnny tuli mäkkäripussit kainalossa, joten oli taas syötävä.

Tässä vielä kuva kaulakorusta, jonka sain Johnnylta joululahjaksi. Siihen kuuluu myös korvakorut. Lisäksi hän osti pienen pinkin mp3-soittimen minulle. Minä ostin Johnnylle lapaset ja käsikorun, jonka hän on jo hävittänyt. Siinä oli magneettikiinnitys, joka ei näköjään ollut kovin tehokas.

Nyt taidan mennä sohvalle lukemaan uutta Kaksplus lehteä. Kauniita unia lukijat <3

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.