Yleinen
22.12.2012

Eilen siivousurakka jatkui heti aamusta.

Eilen siivousurakka jatkui heti aamusta.

Eilen siivousurakka jatkui heti aamusta. Amalia oli taas kovasti siivousapuna. Hän muun muassa kerkesi syömään pölypalloja Johnnyn tietokoneen sisältä, nuolemaan vessanpöntön istuinta ja syömään lumikasan eteisen matolta. Kun lumikasa oli syöty, Amalia sai raivarit koska olisi halunnut syödä lunta lisää. Hän heittäytyi eteisen matolle vatsalleen ja parkui, pienenä se alkaa.

Kukkuu..
Pikku eteinen täynnä tavaraa

Johnnya odotti mattokasa ulkona kun hän pääsi töistä kotiin, reippaasti hän lähti hakkaamaan matot. Johnny kysyi ennen mattojen tamppausta, että missä olisi parasta suorittaa mattojen tamppaus. Tokaisin siihen, että varmasti mattojen tamppauspaikalla. Hän ei ollut sellaista meidän pihalla koskaan nähnyt ja olemme siis asuneet samassa paikassa nyt 1,5 vuotta. Välillä miehet ovat niin uskomattomia puupäitä.

Johnny pesi vielä saunan ja kylpyhuoneen ja täytyy myöntää, että osaa se Johnnykin siivota tarkasti.
Illalla mentiin vuorotellen puhtaaseen saunaan saunomaan. Amalian olin kylvettänyt jo ennen päiväunille menoa. Olimme suunnitelleet Johnnyn kanssa, että rentoudumme illalla ja syömme sipsejä. Mutta toisin kävi, minulla kesti nukuttaa Amaliaa reilu 1,5 tuntia, joten kun hän vihdoin nukahti olimme hiirenhiljaa emmekä uskaltaneet edes avata sipsipussia ettei hän herää.

Nukuimme viime yön kaikki neljä vierekkäin tai oikeastaan Nuusku nukkui osan yöstä minun jalkojen päällä. Nukuimme todella hyvin. Amalia heräsi vasta puoli kuusi ensimmäisen kerran. Ja vähän ennen kahdeksaa Nuusku herätti minut ja Amalian.

Olimme eilen sopineet Johnnyn kanssa, että hän hoitaa Amaliaa heti aamusta. Niinpä he lähtivät potalle ja pesuille samantien kun Amalia heräsi, Johnny silmät ristissä. Autoin ainoastaan laittamalla Amalialle silmätipat ja valitsemalla vaatteet valmiiksi.

Minulla oli aamusta lähtö äitini ja siskoni kanssa kauppaan jouluruokaostoksille. Rauhassa saatiin kerätä ostokset, mutta kassoilla oli valtavat jonot. Äitini tarjosi meille kahvilassa aamupalaa kaupassa käynnin jälkeen. Lopuksi kävimme vielä Lindexissä, josta löysin ihania vaatteita Amalialle alennuksella. Kaupungilla vierehti pari tuntia aikaa.

Kotona oli kaikki mennyt hyvin. Oli leikitty ja sitten isi oli vienyt Amalian ja Nuuskun pulkkalenkille.<3

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.