Yleinen
18.2.2016

Kaksplus bileet!

Kaksplus bileet!

Kyllä nyt on otettu sitä tärkeää omaa aikaa, sillä olin mukana juhlistamassa Kaksplus blogiäitimme Kaisan läksiäisiä 47 palasta Agun luona viime lauantaina.

Kaisa on ollut mukana Kaksplussan blogitouhuissa alusta asti ja itse olen saanut olla Kaisan huomassa jo vuodesta 2013, kun blogini pääsi tänne Kaksplussalle. Kaisa on aivan ihana ihminen ja aina, kun Kaksplussalla olen vieraillut on olo ollut hyvin kotoisa, kiitos Kaisan <3 Kaisan lisäksi oli mahtavaa päästä tapaamaan blogikollegoita, niin uusia kuin vanhojakin, kaikki ihan huippumimmejä! Meitä lohjalaisia bloggaajia oli autollinen, kiitos kovasti Elsalle kyydistä <3 yhteiskuva

Juhlajuomaa tuli pirskeissä nautittua, vaikka boolin jätinkin suosiolla muille. Omat sidukat nousivat sen verran hattuun, että parempi näin.
Kuohuvat tarjosi blogipolku, kiitos, oikein nannaa oli kuulemma alkoholiton myös.

skumpat

Suolaisia ja makeita herkkuja saimme Kakkutalo Gilanilta, kiitokset myös sinne!

herkut

Tästä Frutti Di Mutsi blogin Sofian pinkistä unelmasta Amalia näki kuvan ja sanoi: tuo on minun näköinen kakku! Ei ollut yllätys, sillä Amaliahan rakastaa pinkkiä ja kaikkea tyttömäistä, kuten tiedätte.

kakku

Illan kruunasi Demin isosisko, joka lauleskeli upealla äänellä meidän toivomia kappaleita.

Juhlat olivat todella onnistuneet ja Kaisasta näki, että hän nautti!! Kaisalle tsemppiä opintielle ja kiitos kaikesta <3 <3

Avainsanat

Kommentit

Niin ihania herkkuja <3

Johanna

Jep! 🙂

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.