Yleinen
18.4.2017

Uuvuttaako lapsiperhearki? – VOITA DETOX KUURI!

Kaupallinen yhteistyö Salus.

Lapset, he ovat parasta mitä elämä on eteeni antanut. Heidän mukana tuli suuret muutokset, sellaiset, joita en etukäteen ollut koskaan  edes ajatellut. En tajunnut kuinka paljon sitä voi tehdä asioita, jotta toisella olisi vain hyvä olla. Kuinka suurta rakkauden tunnetta voikaan kokea. Kun lopulta niillä omilla ruokailuilla ja menoilla ei ole niin väliä, kunhan vain lapsi tai lapset saavat tarvitsemansa. Kuinka se kylmä ruoka voi maistua ihan hyvältä, kuinka nopeaan kykenen tarvittaessa syömään tai kuinka välillä jopa unohtaa oman syömisen. Opin myös olemaan supernopea liikkeissäni ja tekemään montaa asiaa yhtä aikaa. Opin laittamaan omat tarpeeni kakkoseksi ja opin, että lapsiperhearki voi olla samalla ihanaa ja uuvuttavaa.

Lapsiperhearki voi yllättää sillä, kuinka se voi tiettyinä aikoina imeä vanhemmista tehokkaasti mehut. Paljon itkevä vauva tarvitsee paljon syliä ja läheisyyttä. Monesti varsinkin äiti on täysin vauvassa kiinni ja ei välttämättä edes huomaa väsyvänsä. Monella on vielä vanhempia sisaruksia vauvan lisäksi, joka tarkoittaa usein sitä, ettei päivällä voi nukkua vauvan kanssa yöllisiä univelkoja pois. Kun vauvavuosi alkaa lähentyä loppuaan, voi vasta herätä ja huomata kuinka rankka se on ollutkaan ja kuinka väsynyt sitä on.

Meillä vauvavuosi oli alkuun aika rankka, mutta hormonien avulla sen vaiheen läpi kahlattiin. Kun vauvastamme tuli taapero, tuli arkeen jälleen uudet kuviot. Varsinkin kun taapero oppi kiipeilemään ja juoksemaan. Ainoa hetki päivissä kun voin istua rauhassa ja juoda kupin lämmintä tai oikeastaan kuumaa teetä on, kun taapero on päiväunilla tai kun kaikki lapset on saatu illalla nukkumaan. Tässä kun on neljä isompaa lasta,  täytyy aikaa järjestää heillekin. Kuuntelen miten heillä on päivä sujunut, autan läksyissä, leikin ja hassuttelen, pidän sylissä ja olen läsnä.

Uuvuttaako lapsiperhearki?

No rehellisesti sanottuna kyllähän se. Arkeen mahtuu päiviä, kun kävelen peilin ohi ja katson itseäni. Peilikuvalle voisi huutaa, että hei nainen muistathan, että olet muutakin kuin vain se äiti! Olet edelleen sinä, älä unohda sitä! Välillä se itsestä huolehtiminen unohtuu, vaikkei niin saisi käydä. Sitä saattaa huomata ettei ole syönyt koko päivän aikana tai lämmin ruoka korvataan vain leivällä tai herkuilla, kuten suklaalla. Hiukset ovat suttunutturalla ja harjaamisesta on jo muutama päivä aikaa. Kuinka suklaa voikaan saada olon hetkeksi todella pirteäksi. Lopulta huomaat, että kroppa ei ole ihan kunnossa ja olo on turvonnut sekä nuutunut.

Minulle kävi juuri näin. Unohdin välillä pitää huolta itsestäni, kuten etten syönyt tai juonut säännöllisesti ja sen myötä uupumus meinasi iskeä. Kärsin usein vatsan pöhötyksestä ja näytin siltä kuin odottaisin vauvaa. Vatsa tuntui ikävältä, päätä särki usein ja olo ei aina tuntunut niin energiseltä. Kuulostaako näistä mikään tutulta?

Sain testiin Saluksen Detox puhdistavan yrttiuutevalmisteen.

Se on luomulaatuinen ja todella helppokäyttöinen. Se vilkastuttaa aineenvaihduntaa, vähentää turvotusta, lisää virtsaneritystä ja edistää nesteenpoistoa. Se tukee maksan toimintaa ja suojaa maksan soluja ulkoisilta haitoilta. Se myös suojaa soluja sekä edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa. ”Detox BIO sisältää luumu-viikuna-vesiuutetta sekä valikoituja yrttiuutteita. C-vitamiini suojaa soluja ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Vihreä tee, nokkonen ja voikukka edistävät nesteenpoistoa.”

En ole koskaan ennen käyttänyt mitään puhdistuskuuria ja olin tämän kanssa avoimin mielin. Yllätyin todella, kuinka positiivinen kokemus tämä on ollut. Joka aamu ennen syömistä sekoitin Detox BIOa 12,5 ml 2,5 dl vettä. Sitten täytin ison vesipullon, joka piti juoda päivän aikana. Tärkeää on nimittäin muistaa juoda ainakin 1,5L päivän aikana. Koitin juoda joka päivä hieman yli tuon suositellun määrän. Suositeltu kuurin pituus on 40 päivää, siinä ajassa menee kaksi Detox BIO pulloa.

Tämän kuurin ja vedenjuonnin lisäämisen ansiosta aloin käydä tiheämmin vessassa, aineenvaihduntani vilkastui huomattavasti ja arvatkaa mitä!? Päätäni särkee nykyään harvemmin, tähän varmaan auttoi eniten tuo runsaampi veden juominen? Neljän viikon kuurin jälkeen huomasin myös  muutosta olotilassani. Ehkä olin ollut huomaamattani hieman väsynyt, sillä nyt olen tuntenut oloni virkeämmäksi. Vyötäröltä on muuten kadonnut kaksi senttiä tässä ajassa, vau! Eli turvotusta on ollut. Tämä on ollut erittäin positiivinen kokemus.

Nyt olisi luvassa ARVONTA ja teillä lukijoilla on mahdollisuus voittaa itsellenne tämä samainen kuuri, jota minä pääsin testaamaan. Eli kaksi Detox BIO pulloa. Palkinnon arvo on 53 euroa. Kuuria ei voi käyttää raskaus- tai imetysaikana. Arvonta alkaa nyt 18.4. ja päättyy 16.5. Mukaan pääset jättämällä kommetin ja yhteystietosi. Onnea arvontaan!

Kommentit

Mukaan arvontaa! Josko tästä saisi buustia tuohon ruokavalion kanssa kamppailuun. Pitäisi varmaan nuo loput raskausaika tiputtaa pysyvästi 🤔

Haluan myös osallistua arvontaan.

Olisi erittäin ihanaa päästä kokeilemaan kuuria 🙂

Arvonnassa mukana 🙂

Mukana

ois kiva testata

Break Your Leg

Iiiik, pakko saada kokeilla!!😍 Joten mukana arvonnassa:)

Ois mahtavaa testata!

Olisi kiva päästä kokeilemaan, tulisi tarpeen itsellekin!

Kuulostaapa mielenkiintoiselle, kiva olisi päästä kokeilemaan itsekin, mukana kisassa siis! 🙂

Ehdottomasti kokeilun arvoinen, mukana arvonnassa.

Uupumusta on. Auttaisikohan tuo????

Jeah, mukana ollaan! 🙂

mukaan arvontaan

M U K A N A

Jos ei koita ei myöskään voita

Mukana

Mukana

Osallistun arvontaan

mukana

testaisin mielelläni

Osallistun arvontaan.

vois kokeilla

mukana arvonnossa

Olen mukana arvonnassa

hyvä kokeilla tuuria ja detoxia

Hyvältä kuulostaa.

Ihanalta kuulosti kumpa onni potkisi.

arvontaan kiitos

Ehdottomasti mukaan näihin arpajaisiin! 🙂 Tääl ois yks superväsyny äiti-ihminen, joka vetässy kaks vauvavuotta putkeen ja edelleen ruuhkavuodet jatkuu kiireisinä ja unettomina kun 1,5v. kuopuksen allergiat ja astma vaivaavat. Oman itsensä ja hyvinvointinsa on liian helppo unohtaa taka-alalle, nyt vois olla jo hyvä aika ryhdistäytyä ja aloittaa huolenpito itsestäänkin.

Mukana! ☀

Olis ihan kiva kokeilla jos arpaonni suo.

Mielenkiintoista olisi testata.

Mukana, tuotetta olisi kiva päästä kokeilemaan. Nyt keväällä tarvisin jotain piristystä, ja jos tuote auttaisi aineenvaikuntaan se voisi siten myös laiduttaa.

Mukaan arvontaan. Väsyttää aivan kamalasti varsinkin kun pienet lapsemme sairastavat.

Olisi ihan superjuttu tähän hetkeen! 🙂

Samoja vaivoja ja ajatuksia, lapset -08,-10,-12 ja -15

Niin mukana!

Mukana!

Ehdottomasti mukana!:)

Todellakin uuvuttaa. Lasten nukkumaan mentyä on itsekin henkisesti ja fyysisesti ihan väsynyt.

Mukana 👍

Mukana,kahden pienen äidille tarttis kyl jotain lisäenergiaa 🙂

Mukana

Mukana ollaan! En ole koskaan kokeillut mitään detoxia tai paastoa mutta tätä voisin käydä ostamassa jo nyt ja katsoa mitä tuleman pitää, varsinkin huonon ruokavalion päänsäryistä olisi hyvä päästä eroon.

Ehdottomasti mukana. Ehtisikö saada turvotuksen kesään mennessä pois ja samalla ihanan kevätauringon aiheuttamat migreenikohtaukset helpottumaan…. 🤔

Kolmen kansaa väsyy ja suru painaa.

Mukana

Mukana

Neljän lapsen yksinhuoltajana tulisi kaikki lisäravinne ja virkeys tarpeeseen..eikä olis pahitteeksi vaikka muutama kilokin tippuisi. Mukana ehdottomasti!

Pian neljän lapsen äiti. Kuuri tulisi kyllä tarpeeseen.

Mukana.

Mukana! 😊

Kuulostaa tosi mielenkiintoiselta. Ehdottomasti mukana 🙂

Tulisi niin tarpeeseen tälle väsyneelle äipälle! 🙂

Mukana, en tosin itse voi vielä vähän aikaan käyttää kun imetän, mutta antaisin kuurin siskolleni, jolle olisi kyllä enemmän kuin tarpeen.

Neljän alle 7vuotiaan lapsen äitinä tämä tulisi toodella tarpeeseen ja loistavaan saumaan.

Todellakin kaipaisin tätä kuuria kun maha näyttää välillä siltä että olisin raskaana jonka myötä oli tehtävä raskaustesti (-) ihan vain varmistaakseen asia. Syön terveellisesti, mutta turvotusta en saa oikein kuriin niin mitenkään ja liikun säännöllisestikin. Pienen kohta yks veen pojan äiti kaipaisi tätä vähän extra avuksi. 🙂

Mukana! Tulisi todellakin tarpeeseen.

Mukana, kun tuo imetyskin juuri loppui.

Mukana!

Erittäin kiinnostunut!!!!!

Mukaan arvontaan.

Just lueskelen tätä kanalassa pääjysärissä ja vatsa on kuin ilmapallon niellyt. Ehdottomasti mukana siis!

Lapsi,oikeesti ”helppo”.Lapsi kasvaa;15v ja yli…rättätää! ”Herätys!” ”ei!””Siivoa.” ”Mepois!” Joo.Kiva poika.:) Mukaan,kiitos!

Tämähän tulisi kun tilauksesta 🙂

Mukana! 🙂

Mukana:)

Mukana arvonnassa!

Mukana arvonnassa:)

Mukana:)

Ohhoh, kuullostaa mahtavalta. Taidan hakea itselleni heti, mutta voihan sitä arvontaankin osallistua 😉

Todellakin mukana. Tulisi enemmän kuin tarpeeseen. Aina ei muista syödä tai ei ehdi kun jo lapsi vaatii jotain. Pihalle lähtö on välillä vaikeaa kun ei vain saa itseään niskasta kiinni ja mentyä (tähän vaikuttaa osaltaan asuinpaikkamme mutta kuitenkin). Joka aamu tekisi mieli vain jäädä nukkumaan eikä edes tuo ihana auringonpaiste saa piristymään tarpeeksi. Mihinkään ylimääräiseen ei ole varaa, hädin tuskin edes pakollisiin joten olisi niin mahtavaa päästä kokeilemaan detox kuuria. Ja oisha se meidän perheen kannalta hyvä ennenku lapsi menettää järkensä väsyneeseen äitiinsä ja mies vaimoonsa.Ja ennenkuin itse menetän järkeni itseeni ja omaan ulkonäköön josta tää pöhötys ei lähde vaikka mitä tekisin (jospa tuolla kuurilla lähtisi) ja tulis ainakin juotua tarpeeksi.

Mukana 🙂

Tulisi kyllä todella tarpeeseen myös viiden lapsen äitinä. 😊

Tulisi niin tarpeeseen täälläkin, vaikka vielä en pääsisi kuuria nauttimaan, koska imetän. <3

Kuulostaa mahtavalta! Mukaan arvontaan toki. 🙂

Mukana 🙂

Joo mukana ollaan ehdottomasti!

No mulle kelpais kyllä kans 😊

Aina välillä uuvuttaa juu…:) tämä ois kiva saada jo kaappiin odottelemaan imetyksen päättymistä!!Mukana siis!

Olisi mielenkiintoista kokeilla! Mukana.

4 pojan äitinä jään lasten ja arjen jalkoihi. Voi kumpa voittaisin 😊

Mukana!

Tulisi kyllä todella tarpeeseen.

Ehdottomasti mukana arvonnassa 🙂

Mukana! 🙂

Mukana!

Oi tämän voittaminen ois mahtavaa!

Mukana

Mukana. Mulla kolme poikaa ja menoa piisaa. Huomenna nuorin täyttää vuoden 🙂

Neljän lapsen äitinä kaipailisin lisäenergiaa ja turvotusta olisi ihana saada pois, kun neljännestä on vieläkin vauvakiloja jäljellä.😀

Osallistunpa minäkin arvontaan!

Oispa mahtavaa voittaa tällainen! 🙂

Mukana, haluaisin kokeilla auttaisiko tämä kevätväsymykseen!:)

Toki tätäkin voisi testata! 🙂

Mukana! 🙂

Mukana arvonnassa!

Heippa! Kolmen lapsen äitinä on touhua ja tohinaa riittänyt. Ikäeroa kaikilla noin 2 vuotta. Omat vanhempani menehtyivät ensimmäisen lapsen ollessa reilun vuoden ikäinen, joten painon kanssa ei ollut ongelmia, kun tekemistä oli enemmän kuin tarpeeksi. Nyt iän myötä painoa on alkanut pikkuhiljaa tulla lisää, lisäksi vuosikymmenten istumatyö on kerryttänyt kuona-aineita. Touhua riittää edelleenkin, yksi lapsi asuu kotona vielä ja opiskelee, kaksi käyvät usein syömässä tai yöpymässä. Olen sellainen kanaemo. Teen ruokaa itse ja leivon myös paljon. En ole koskaan kokeillut mitään detox-kuureja tai puhdistuskuureja, vaikka mieli olisi tehnyt. Yhden Salus rautakuurin olen syönyt anemiaan, oli hyvän makuista. Nyt olisi paikallaan hemmotella hieman itseään. Ensimmäisiä kertoja käyn nyt hierojallakin, kun on krooniset säryt ja voi että tekee ihanaa alkupahoinvoinnin jälkeen, kuona-aineita on kertynyt vuosikymmenten istumatyön jäljiltä. Kuulemma koko keho on kallonpohjasta alaselkään ihan jumissa. Liikkunut toki olen aina, mutta en ole hoitanut itseäni tarpeeksi.

Kroppa todella vaatisi tätä! Mukaan arvontaan siis.

Oioi tää ois niin hyvä just ennen häitä! Mukana!

Mukana ollaan☀️. En ole kokeillut tätä kuuria. Ja piristystäkin tarvitsen☀️ja ylimääräinen turvotuksen olisi kiva saada pois☀️.

Jospa arpaonni suosis, tulis tarpeeseen!:)

Olis kyllä huippua päästä kokeilemaan! Mukana siis ehdottomasti

Mukana. Testisi perusteella tulisi itselleni varmaankin tarpeeseen.

Mukana arvonnassa

Mukana! 🙂

Kyl ois niin tarpeellinen ku voi vaa olla. En jaksa yhtään mitään tehdä:/ lapsista jaksan huolehtia mutta kaikki muu jää. Välil tuntuu että voisin luovuttaa. mukana ollaa👍

mukana

Pelkkä pikkulapsiarki ei väsytä, mutta kun 2v herää klo 4.00 ja päivätöiden jälkeen olisi vielä iltaisin opiskeltavaa, niin tämä kokonaisuus alkaa vähän uuvuttaa ja itsensä pääsee välillä unohtamaan. 🙂 Detox tulisi tarpeeseen!

Mukana arvonnassa 🙂

Mukana! 😊 Olispa mukava itekki koittaa, koskaan ennen en oo minäkään mitään kuuria testannut.

Todellakin ois tarvetta… oma terveys on jäänyt kyllä niin vähälle huomiolle kun sain kolmannen lapsen..aikaa ei tunnu riittävän kuin lapsien hoitamiseen 😀 mukana arvonnassa!

Mukana arvonnassa!☺

Tätä olisi jännä kokeilla. Kiitos mukavasta blogista.
Siiri

Mukana ollaan. 🙂

Tahtoo mukaan josko pöhötys katoaisi!

Mukana arvonnassa – kuulostaa mielenkiintoiselta.. 😀

Ihana löytö!Pakko kokeilla tätä, koska voimat alkaa olla niin finaalissa, ja jotain luontaista keinoa buustata oloa energisemmäksi, haluisi ensin kokeilla, ennen kemiallisia apuja. Huonosta itsestä huolehtimisesta(koska 5 lapsesta huolehtiminen on ollut ensisijalla) seurannut ruuansulatusvaivoja, ylikiloja ja nuutumista. Kuulostaa niin hyvälle tuotteelle, että ilman muuta mukana arvonnassa 🙂

Ehdottomasti mukana! Tämä kuuri olisi omiaan minulle joka on kamppaillut turvotuksen kans kauan! Olisi kiva nähdä kuinka tämä toimii mun ongelmaan 🙂

mukana arvonnassa

Mukana!

Kyllä olisi niiiiin tarvetta, kun on niin turvonnut olo!

olis kyllä paikallaan ,pääsiäisherkut saivat olon punkeaksi 🙂
mukana arvonnassa

Voi että, olisi enemmän kuin paikallaan.. Täällä toinen väsynyt möhömaha, varsinkin erityislapsi vie energiaa äidiltä.

Mukana arvonnassa. Ois kiva kokkeilla mitä tuommonen kuuri tekis itelle, syön ja urheilen kuitenki säännöllisesti. Mutta nyt oon vuorotöissä ja vapaa-ajat hurahtaa lasten kans niin nopeaa että jokseenki väsyttää ja turvottaa jne.. Josko tää piristäs..? 😊

Lapsia 3. Nuorin kohta 4v. Nyt nautin siitä kun lapset kasvaa. Ja voisi ottaa omaa aikaa kun vaan viitsisi ja raaskisi.. pikkuhiljaa opetella olemaan muutakin kuin äiti! Mukaan arvontaan siis.

Äitiys vie kyllä veronsa, vaikka elämäni ihanin asia onkin. Detox sopisi hyvin kevääseen.

Mukana, kyllähän tällainen tekisi terää! Vaikka olisi myös kiva tietää, että miksi ei voi käyttää imetysaikana… hmmm.

Mukana arvonnassa!

Haluan mukaan arvontaan!

Mukaan arvontaan! 😊

Mukaan arvontaa 😊

Opiskelu yliopistossa saa kyllä omasta itsestä huolehtimisen jätettyä sivuun valitettavasti😖 Tuo tulisi enemmän kuin tarpeeseen kun ei opiskelijalla ole varaa moista kuuria alkaa kokeilee vaikka tuote on aivan huippu muualtakin kuuleman mukaan.

10 ja 12v vilkkaiden poikien yh:na ollut jo 7 vuotta. Arki on jo helpompaa toki mitä silloin kuin olivat pieniä. Uuvuttavaa silti, 2-vuorotyö, harkkakuskaukset, kaikki kotityöt… Välillä äärimmäisen haastavaa saada kaikki toimimaan sujuvasti. Omat syömiset kiireessä on vähän niin ja näin.. Aineenvaihdunta on muutenkin hidasta ollut aina.. Kiinnostaisi kyllä kokeilla tuota detoxia..

Mukaan arvontaan 🙂

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yhteystietosi

Yhteystietosi näkyvät vain bloggarille ja niitä käytetään vain tässä postauksessa mainittuun tarkoitukseen. Yhteystietojasi ei myöskään luovuteta kolmansille osapuolille.