Yleinen
28.10.2016

Seksiä, sikailua, kauhua ja ripaus okkultismia!

Usein kuuluisilta ja suosituilta bloggaajilta pyydetään toivepostauksia ja kysellään, mitkä heidän kirjoituksistaan ovat heidän omasta mielestään parhaita. Koska me emme ole kuuluisia emmekä suosittuja, ei meiltä myöskään koskaan toivepostauksia kysellä.

Tarjoamme siis sellaisen nyt teille, arvon lukijat, täysin pyytämättä! Jos Sinulla ei todellakaan ole muuta tekemistä tai lukemista, niin luepa vaikka nämä – ties vaikka huuliltasi pääsisi tahaton naurunpyrskähdys, jos nyt ei muuta.

Olkaapa hyvät, arvon lukijat, tässä omasta mielestämme parhaat varhaiskautemme tuotokset ajalta ennen Kaksplussaa.

Kuinka kasvattaa sikapossú?

Tässä tekstissä pohdiskelimme suositun Kuinka kasvattaa bebé -kirjan hengessä kuinka kasvattaa oma pikku kultapossu. Aivan ranskalaiseen hienostuneisuuteen asti omat vinkkimme eivät valitettavasti yllä, mutta perinteisessä suomalaisessa sikailukulttuurissa niillä pärjää kyllä varsin pitkälle.

Esoteerista mammamuotia

Tässä intouduimme järjestämään muotikuvaukset syksyn väriloiston kunniaksi. Nämä high fashion ensemblét on joka mamman vaivatonta koota oman kaapin tykötarpeista! Ja mikä parasta, esittelemiemme asujen värit resonoivat hienosti kaikissa seitsemässä chakran värissä – näihin pukeutumalla siis virität samalla koko aurakenttäsi aina kosmisiin taajuuksiin asti!

Käytännöllistä isämuotia tosimiehille

Isänpäivä lähestyy tänäkin vuonna. Mikä onkaan parempaa kuin silmäillä omaa siippaa maskuliinista karismaa uhkuvissa asusteissa? Sukupuolistereotypioilla revittely ja suoranainen mässäily on sallittua ainakin yhtenä päivänä vuodesta, nimittäin isänpäivänä.

Syntyykö sinulle tyttö vai poika?

Aivan blogiuramme alussa loimme täysin vedenpitävän ennustusmenetelmän jokaista lasta odottavalle. Olimme varmoja, että tästä tulee vähintäänkin maailmankuulu testi – mutta toisin kävi! Tämä nerokas ajatusrakennelma jäi jostain syystä täysin huomiotta. Mutta nyt, sinä lasta odottava tai toivova, hyödynnä ihmeessä tämä testistö ja selvitä syntyykö Sinulle tyttö vai poika.

Pelottelukuvia pienille lapsille

Rutkasti pelottavampaa kuin banaalit pelottelupellet ovat lasten itse keksimät pelottelutarinat. Erityisesti Sinä, joka olet laillamme kyllästynyt nykypäivän nössöihin lastensatuihin, tyyliin ”Hupseli Pupseli uskaltautuu viimeinkin vaahtokylpyyn”; ”Kidius-hiiri nauttii Nunnu-vanukkaan” tahi ”Hurjapää-Höpsiäinen hyppää sohvalta alas”, niin suosittelemme tätä lukemistoa varteenotettavana vaihtoehtona. Lue jos uskallat!

Seksivinkit 70-luvulta

Ja nyt kun päästiin hurjastelun makuun, niin lukaisepa vielä täältä pikkujolukauteen virittäytyäksesi 70-luvun uskaliaimmat ja riettaimmat seksiniksit. Näissä estottomissa eroottisissa hippi-ilkamoinneissa ei kainalokarvain rehotus varmalla häiritse – eivätkä liioin pienet tuoksahdukset saa ketään tolaltaan. (Varoitus, ei liian siveille!)

Seksiä peliin! – sano mamma kun huomioliivit ylleen heitti.

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.